fbpx

Begeleiding

 

Het verzorgen van een persoon met dementie kan erg zwaar zijn, vooral als de persoon een naaste is. Als mantelzorger moet je veel voor je naaste doen. En hoewel je het met veel liefde en geduld doet, je bent een mens met gevoelens. Soms weet je niet wat je moet doen, hoe je met bepaalde gedrag om moet gaan. Bewegen is goed voor iedereen, maar voor mensen met dementie is het extra belangrijk. Beweging is een van de meest belangrijke adviezen die men krijgt na de diagnose. Maar als mantelzorger is het soms moeilijk om de persoon met dementie te stimuleren om te bewegen. Ik help je hiermee. 

Ik gebruik bewegen ook als een middel om contact te maken en zo uit te zoeken waar afwijkend gedrag of agitatie vandaan komt, en hoe we het gedrag voor kunnen zijn. Soms is het heel simpel en soms is het iets complexer. Geen persoon is hetzelfde. Maar er zijn wel patronen te herkennen die te herleiden zijn uit de type dementie en in welke fase van dementie de persoon zit. 

Ik begeleid mensen met beginnende dementie tot vergevorderde dementie. Ik zie de persoon voor wie hij/zij is op dit moment. Wat hij/zij nodig heeft op dit moment. 

Wil je graag meer informatie?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?
Maak een afspraak met mij in mijn digitale agenda!
 

 

Wil je gebruik maken van PGB budget? Geef het door bij het gratis kennismakingsgesprek.

 

Wil je mijn e-Book ontvangen met

gratis bewegingsoefeningen voor mensen met dementie?

 

Laat je emailadres hieronder achter en je ontvangt het eBook direct in je mail!

 

Privacy Voorwaarden

Hartelijk dank voor je aanvraag! Check je mail voor het eBook!