fbpx

Werken met mensen met dementie en hun naasten gaat mij makkelijk af omdat ik veel geduld heb. Maar mijn geduld raakt ook weleens op. Niet met mijn klanten maar soms met mijzelf.   

Het vergt veel geduld van mijn kant om keer op keer mezelf aan te moedigen om met anderen te praten over het financiële stuk van mijn zorgonderneming. Ik help mensen met dementie en hun naasten omdat ik dat heel graag doe en ik zie wat mijn klanten bereiken onder mijn begeleiding. Maar het financiële deel moet ook aangekaart worden. De rompslomp met al die potjes en declaraties daar word ik niet vrolijk van. Maar ik moet het doen. 

 

“Schakel hulp in. Ik sta voor je klaar met mijn potje vol geduld”


Je geduld kan je trainen en vergroten
net als een spier. Herken hoe geduld verliezen voelt, wanneer en waarom dat gebeurt. Hierna kun je leren en weten wat je moet doen om dat gevoel om te buigen.  

Kennis hebben van de verschillende type dementies en in welke fase iemand, zit helpt ook enorm.  Zorgen voor mensen met dementie vraagt nu eenmaal heel veel geduld.   

Ik heb gekozen om mensen met dementie te begeleiden. Maar jij hebt niet hiervoor gekozen: niet gekozen dat jij of je partner dementie heeft. Dat je soms je geduld verliest, is heel normaal. Maar niet wenselijk, het maakt de situatie nog erger.  

Wil je weten wat je nu al zelf kan doen?
Om te beginnen heb ik alvast een ebook voor jou die je kan downloaden. Daarin staat hoe je de fases van dementie kan herkennen en wat voor oefeningen je kan doen bij elke fase van dementie.
Hierbij de link naar de ebook: https://www.adunismoveandcare.nl/bewegingsoefeningen/

Meer weten over bewegen bij dementie of hulp nodig? Stuur me een bericht en ik help je!

Wil je mijn e-Book ontvangen met

gratis bewegingsoefeningen voor mensen met dementie?

 

Laat je emailadres hieronder achter en je ontvangt het eBook direct in je mail!

 

Privacy Voorwaarden

Hartelijk dank voor je aanvraag! Check je mail voor het eBook!